Rock Werchter wijzigt line-up voor Brazilië-België

Rock Werchter wijzigt line-up voor Brazilië-België
Belga / J. Jacobs

Rock Werchter zal vrijdag op twee plaatsen op het festivalterrein de wedstrijd Brazilië-België uitzenden. Ook op de The Hive-campings wordt de kwartfinale op het WK getoond. Daarvoor moeten de optredens van Todiefor en Faces On TV wel verschuiven naar de dag erna.

Voetbal boven alles tijdens het WK. Ook de line-up van Rock Werchter moet er voor wijken. De organisatie van het festival heeft namelijk beslist om vrijdag de kwartfinale tussen Brazilië en België uit te zenden. Er komen twee schermen op de festivalwei te staan. Een bij de North West Walls en een bij The Slope.

De wedstrijd zal ook te bekijken zijn op The Hive en The Hive Resort. Dat zijn de twee comfortcampings van het festival. De andere kwartfinales van het toernooi worden daar ook uitgezonden.

Verhuis naar zaterdag

Door de wedstrijd van de Rode Duivels zijn er wel enkele aanpassingen aan de line-up van het festival. Het programma aan The Slope wordt tijdens de wedstrijd stilgelegd. Daardoor verhuizen Todiefor en Faces On TV naar zaterdag. De optredens op de Main Stage, in The Barn en in Klub C gaan wel door zoals gepland.