Braziliaanse jongen heeft geen geld voor voetbalplaatjes. Panini geeft hem het album

Braziliaanse jongen tekent voetbalplaatjes na uit armoede. Panini geeft hem het album
Twitter / Paninisportmx

Tijdens een groot voetbaltoernooi dromen fans niet alleen van de overwinning, de allerkleinsten dromen ook van een volledig Panini-stickeralbum. Ook de 8-jarige Braziliaanse Pedro Henrique Blaco Arouca had die droom, helaas was er niet genoeg geld om de voetbalplaatjes te verzamelen. Gelukkig toonde Panini hun mooiste kant en stuurde ze het album kosteloos op. 

De Panini-stickers zijn tijdens een voetbaltoernooi felbegeerd. Je probeert er zoveel mogelijk te kopen in de hoop een volledig album aan te leggen. Degene die je dubbel hebt, probeer je om te ruilen voor nieuwe. Maar deze hobby is niet goedkoop en dus niet voor iedereen weggelegd. Voor de moeder van de Braziliaanse Pedro Henrique Blaco Arouca was dit een luxehobby die ze als kassierster niet kon veroorloven. Gelukkig had ze een creatieve zoon die met papier en kleurstiften de voetbalplaatjes natekende.

126 stickers

Pedro ontwierp in een mum van tijd zijn eigen Panini-album van het WK 2018 in Rusland inclusief cover en 126 stickers. Hij tekende wel alleen maar stickers met spelers die hij kende zoals Messi en Ronaldo.

Sociale Media

Het verhaal van de jongen werd al snel gedeeld op sociale media waarna het ook Panini bereikte. Het Italiaanse bedrijf was zo geraakt door zijn tekenkunsten dat ze hem nu gratis een Panini-album zullen opsturen.