‘One Direction’-Liam Payne en Cheryl Cole uit elkaar

'One Direction'-Liam Payne en Cheryl Cole uit elkaar
AFP / T. Akmen

X-factor jurylid Cheryl Cole heeft op Twitter laten weten dat ze niet langer een koppel vormt met Liam Payne. De twee waren bijna drie jaar samen en kregen vorig jaar een zoontje ‘Bear’. 

“Met veel pijn moet ik aankondigen dat Liam en ik hebben besloten een eind te maken aan onze relatie. We hebben nog steeds heel veel liefde voor elkaar en we zullen er alles aan doen om onze breuk voor Bear zo vlot mogelijk te doen verlopen”, aldus Cole op sociale media. De ‘One Direction’-zanger plaatste een vrijwel identiek bericht op Twitter. De aankondiging komt er slechts een dag nadat Cheryl Cole haar 35ste verjaardag had gevierd.

Verhuisd Payne en Cole moesten al maanden afrekenen met geruchten dat hun relatie op een dood spoor zat. Zo gingen de geruchten dat de ‘One Direction’-zanger een affaire had met een van zijn achtergrondzangeressen en ook de drukke agenda’s van de twee supersterren zorgden voor stress. Jammer genoeg raakten ze er dus samen niet uit. Liam Payne zou ondertussen al verhuisd zijn uit hun riante villa in Surrey.