Bo Van Spilbeeck toont nieuw uiterlijk

Bo Van Spilbeeck toont nieuw uiterlijk
Instagram / Bo Van Spilbeeck

VTM-gezicht Bo Van Spilbeeck heeft het resultaat van haar eerste schoonheidsoperaties getoond. Ze deelde het heugelijke nieuws op Instagram. 

“Weer aan het werk bij VTM Nieuws.Nog even wennen aan mijn nieuwe ik (ook voor de collega’s). Voel me alvast veel vrouwelijker.” Met deze woorden kondigt Van Spilbeeck haar metamorfose aan. In januari startte ze al met een hormonenkuur. Iets wat naar eigen zeggen enorm hielp in het proces van geslachtsverandering. De kuur duurt ongeveer een jaar. Pas daarna kan ze een borstvergroting en geslachtsoperatie ondergaan.

Shockgolf De voormalige royalty-journalist verstomde iedereen door in januari aan te kondigen dat ze transgender was. “De voorbije jaren is mijn onbehagen om als man te leven toegenomen. Externe factoren hebben alles versneld, zoals realityster Caitlyn Jenner, in een vorig leven bekend als olympisch kampioen Bruce Jenner. Dat zij op 65 jaar de beslissing nam om van geslacht te veranderen, deed mij inzien dat het ook voor mij niet te laat was”, klonk het toen.