Sofia Richie dumpt ex van Kourtney Kardashian

AFP / R. Maurice

Sofia Richie heeft na een jaar de relatie met Scott Disick verbroken. Disick, die drie kinderen heeft met Kourtney Kardashian, nam het niet zo nauw met monogamie en mag dus nu zijn koffers pakken. Tot grote opluchting van zanger en vader Lionel Richie. 

Scott Disick of Lord Disick zoals hij zichzelf graag noemt  , werd deze week nog gefotografeerd op het albumreleasefeest van voormalige schoonbroer Kanye West. Maar het was niet vriendin Sofia Richie die hem vergezelde, wel een knappe brunette. Toen Richie deze beelden te zien kreeg, maakte ze een einde aan hun bewogen relatie. Vader Lionel Richie was nooit een fan van het koppel en maakte dat ook duidelijk. Bovendien kregen ze veel commentaar op hun leeftijdsverschil van 16 jaar.

Vreemdgaan 

Ondanks deze problemen leek het lang goed te gaan tussen de twee. Maar vorige week raakte bekend dat Disick Sofie had bedrogen tijdens een reis naar Miami. Toen Lionel Richie op de hoogte gebracht werd van het nieuws stelde hij dan ook zijn dochter voor de keuze. Hij zou haar uit zijn testament zou schrappen als ze haar relatie met Scott zou voortzetten.” De 35-jarige ex van Kourtney Kardashian ligt ondertussen niet echt wakker van de breuk. Ook Sofia heeft er vrede mee omdat ze weet dat dit het beste voor haar en haar familie is.