‘Eeuwige vrijgezel’ Hugh Grant getrouwd

Getty Images / J. Spicer

‘Love Actually’-acteur Hugh Grant is dit weekend in het huwelijksbootje gestapt met zijn Zweedse vriendin Anna Eberstein. Persbureau E! News maakte het heugelijke nieuws bekend. 

Het nieuws dat acteur Hugh Grant ging trouwen was al een tijdje bekend. In Londen ben je als inwoner verplicht je huwelijk 29 dagen op voorhand te melden, daarna worden alle gelukkigen opgelijst. De twee hielden de plechtigheid intiem, met slechts een handvol aanwezigen waaronder hun ouders, broers en kinderen. In tegenstelling tot andere sterren kozen Grant en zijn vrouw voor een bescheiden outfit. De ‘Love Actually’-ster droeg een blauw maatpak en televisieproducent Anna koos voor lichtblauw hemd en witte rok.

Kinderen 

Hugh Grant scoorde in de jaren 90 de ene hit na de andere met komische films zoals ‘Four Weddings And A Funeral’ en ‘Notting Hill’. Zijn succes ging gepaard met een ‘bad boy’-imago en een reeks knappe vrouwen aan zijn arm. Tot ieders verbazing begon de acteur zeven jaar geleden aan het familieleven en kreeg hij vijf kinderen bij twee verschillende vrouwen, waarvan de jongste in maart werd geboren.