Leandro Trossard tekent contract tot 2021 bij KRC Genk

Leandro Trossard tekent contract tot 2021 bij KRC Genk

De Genkse smaakmaker Leandro Trossard verlengt zijn contract bij KRC Genk tot 2021, met één jaar optie. Dat communiceerde KRC Genk vandaag in aanloop naar de belangrijke thuiswedstrijd van zondag tegen SV Zulte Waregem. Het bestuur van KRC Genk is opgetogen met de nieuwe verbintenis van Leandro Trossard. De jonge speler komt namelijk uit de eigen streek en uit de eigen jeugdacademie. “Hij heeft een hart voor de club en voelt zich goed bij Genk”, zegt technisch directeur Dimitri de Condé.

Ook trainer Philippe Clement is blij om volgend jaar nog op Trossard te kunnen rekenen. “Hij heeft mij de voorbije weken verbaasd, want hij heeft na zijn blessure heel snel stappen genomen”, aldus Clement. “Hij heeft heel veel potentieel en is een type speler dat ik heel graag aan het werk zie.”

Trossard gelooft dat hij met Genk volgend seizoen iets moois kan verwezenlijken. “Ik heb niet het gevoel dat mijn verhaal hier is afgelopen”, zegt Trossard. “Ik ben ook van kleins af aan supporter van Genk en ben altijd trots geweest op de wedstrijden die ik al in het Genk-shirt heb mogen spelen.”

bron: Belga