KV Mechelen strikt Igor De Camargo

door
Belga
Leestijd 1 min.

Igor De Camargo gaat opnieuw in België aan de slag. De 35-jarige spits zette bij KV Mechelen zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. Dat heeft de degradant vandaag bekendgemaakt op de clubwebsite. De voormalige Rode Duivel komt over van APOEL Nicosia, waarmee hij zich dit weekend tot Cypriotisch landskampioen kroonde. Afgelopen seizoen trad de aanvaller aan in 36 wedstrijden, waarin hij 18 keer raak trof.

In juli 2016 begon De Camargo aan zijn Cypriotisch avontuur. Eerder was hij in België actief voor Racing Genk, Heusden-Zolder, FC Brussels en Standard. In Duitsland verdedigde De Camargo de kleuren van Borussia Mönchengladbach en Hoffenheim.

"Het was een mooie periode in Cyprus, maar ik ben blij dat ik nu bij KVM in België aan de slag kan", verklaart de Braziliaanse Belg. "Het project dat deze mooie club voorstelt, daar wil ik graag aan meewerken. Of het nu 1B of toch nog 1A wordt: ik ben tevreden dat ik weer op Belgische bodem kan voetballen."

KV Mechelen degradeerde dit seizoen uit de Jupiler Pro League. Voor de groene tafel probeert het wel nog in 1A te blijven.

bron: Belga