Vader Meghan Markle komt dan toch naar haar huwelijk

AFP / A. Dennis

Er lijkt geen einde te komen aan de ophef rond Meghan Markle’s familie. Hoewel vader Thomas eerst beloofd had aanwezig te zijn op het huwelijk en dan weer niet, vanwege gezondheidsredenen, is de man weer op zijn besluit teruggekomen en zal hij zaterdag toch zijn dochter naar het altaar begeleiden. 

Thomas Markle zou enkele dagen geleden een hartaanval hebben gekregen en dus niet in staat zijn om naar Groot-Brittannië te reizen. Maar volgens showbizzsite TMZ liggen er andere redenen aan de basis van zijn afwezigheid. Andere kranten ontdekten vorige week dat hij zich heeft laten betalen voor een paar in scène gezette foto’s. Harry’s schoonvader werd betrapt toen hij foto’s van het koppel zat te bekijken, maar daar bleek uiteindelijk niks van aan. Na een vermanend telefoontje van het Britse hof, is Markle senior van gedacht veranderd.

Schaamte

“Hij schaamt zich dat hij zich heeft laten meeslepen. Hij wilde de Koninklijke familie en Meghan niet in verlegenheid brengen”, aldus een bron aan TMZ. Ondanks het schandaal vragen Prins Harry en Meghan begrip en respect voor de moeilijke situatie. Benieuwd wat er het koppel nog meer te wachten staat voor hun grote dag..