Twee verdachten gearresteerd voor moord in Ettelgem

In de zaak van de moord op een vrouw in het West-Vlaamse Ettelgem zijn maandag twee verdachten gearresteerd. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. Over de precieze omstandigheden wordt niet gecommuniceerd. De feiten speelden zich af in een woning in de Vijfwegstraat in Ettelgem, een deelgemeente van Oudenburg. Het levenloze lichaam van de vrouw werd rond de middag aangetroffen in de garage van de woning. Het is nog niet duidelijk in welke omstandigheden het slachtoffer om het leven werd gebracht.
Het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge, heeft een onderzoeksrechter gevorderd om het verdachte overlijden van de vrouw te onderzoeken. In het belang van het onderzoek kan het parket voorlopig geen details kwijt over de feiten.
Maandagnamiddag verschanste een man zich op het dak van een appartementsgebouw in Bredene. Na ettelijke uren onderhandelen werd de verdachte ingerekend. Het is niet duidelijk hoe die arrestatie precies verlopen is. Het parket laat ondertussen weten dat ook een tweede verdachte werd gearresteerd. Die man zou in de loop van de namiddag in het Oost-Vlaamse Melle opgepakt zijn. Over de mogelijke rol van beide verdachten is voorlopig niets bekend.

bron: Belga