Bewakingscamera legt beelden van engel vast

Engel vastgelegd op bewakingscamerabeelden
Foto RV

Een Amerikaanse man is er heilig van overtuigd dat hij een engel heeft gezien. Zijn beveiligingscamera heeft een beeld vastgelegd van iets dat verdacht veel op een boodschapper van God lijkt. 

Glen Thorman, afkomstig uit het Amerikaanse Michigan, gelooft dat hij bezoek heeft gekregen van een engel. Op woensdag ontving Thorman per mail verschillende foto’s, die werden doorgestuurd vanaf zijn bewakingscamera. Daarop is volgens de man een engel te zien die boven zijn wagen zweeft en vervolgens uit het frame verdwjint. De camera wordt normaal enkel geactiveerd door een bewegingssensor.

Bovennatuurlijk

Thorman stuurde de foto’s onmiddellijk door naar de priester van zijn kerk, Deneille Moes. “Toen ik naar de beelden keek, was het voor mij meteen duidelijk dat het om een engel ging. Ik twijfelde er niet aan dat we naar iets bovennatuurlijks keken”, vertelt Moes. De priester plaatste de foto op Facebook. Het beeld werd ondertussen al honderden keren gedeeld.

Insect

De Amerikaanse fotograaf, Joe Clark, heeft echter zijn twijfels bij de foto’s. “Het is moeilijk om met zekerheid te zeggen wat het figuur op de beelden precies is. Het is mogelijk dat de bewegingssensor werd geactiveerd door een insect, zoals bijvoorbeeld een mot.”

Of het beeld nu een teken uit de hemel of een optische illusie is, mensen putten er in ieder geval kracht uit. Onder andere Glen Thorman en Deneille Moes zeggen het gevoel te hebben dat hun gebeden zijn verhoord.