Kijkers ‘Temptation Island’ reageren gechoqueerd op transformatie Rosanna

Rosanna en Niels
Foto SBS Belgium

Als er één programma is waar televisiekijkend Vlaanderen maar niet over uitgepraat geraakt, is het wel ‘Temptation Island’. Kijkers zijn niet alleen in de ban van de escapades van Tim, Kevin, Mezdi en co, maar ook ex-deelneemster Rosanna blijft over de tongen gaan. De Nederlandse krijgt tegenwoordig heel wat kritiek op haar uiterlijk.

Een jaar na hun deelname aan ‘Temptation Island’ werden Rosanna en haar vriend Niels uitgenodigd bij de talkshow ‘Temptationtalk’ op de Nederlandse zender RTL 5. En die verschijning ging niet onopgemerkt. Heel wat kijkers merkten op dat het uiterlijk van de blondine tamelijk veranderd is.

“Je lijkt op een omgebouwde vent”

Een echte verrassing is het niet, want Rosanna steekt haar liefde voor plastische chirurgie niet onder stoelen of banken. Zo komt ze er openlijk voor uit dat ze haar lippen geregeld laat opspuiten, heeft ze haar borsten laten vergroten én toonde ze vorige week op YouTube dat ze aan haar billen had laten sleutelen. Toch reageren sommigen mensen gechoqueerd op haar transformatie.

“Rosanna, wat is er gebeurd?”, vraag een twitteraar zich luidop af. “Blijf van anabolen, botox en alle andere nepzooi af”, raadt iemand anders aan. “Je lijkt echt op een omgebouwde vent nu.”.