Metro’s Leesclub – April

Zit jij altijd met je neus in de boeken?

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Verkruimeld land’ van Aya Sabi. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

Water en droogte, oorlog en vrede, leven en sterven, haat en liefde, heerschappij en machteloosheid: Aya Sabi schuwt in ‘Verkruimeld land’ de grote thema’s niet. Ze portretteert ‘het land van uitersten’ in een wijs en raadselachtig verhaalmozaïek dat een eigentijdse draai geeft aan de verteltraditie van ‘Duizend-en-een-nacht’. Van een vroedvrouw die bij de baby’s die ze ter wereld brengt enkel sterfelijkheid ziet tot een tienermeisje dat ‘s nachts stiekem gaat zwemmen in het donkere woud en wordt beticht van bezetenheid… Het begon allemaal in het land van uitersten.Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 26 april dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Comedian Kamal Kharmach is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie  ‘Verkruimeld land‘ van Aya Sabi

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.
De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Niet bij de eerste 10 en geen boek gevonden op jouw trein?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar 😉

Fill out my online form.

Metro’s leesclub is een initiatief in samenwerking met ‘Iedereen Leest‘ en ‘Lang Zullen We Lezen‘.