Vriendschappelijk voetbal - Engeland en Italië houden elkaar in evenwicht

Engeland heeft dinsdag in een oefeninterland op Wembley in Londen 1-1 gelijkgespeeld tegen Italië. De Engelsen zijn een tegenstander van de Rode Duivels in de eerste ronde op het WK in Rusland. Italië wist zich niet te plaatsen voor de Wereldbeker. Op het EK voetbal in 2016 ging Engeland er al in de achtste finales uit tegen IJsland, op het WK in Rusland willen de Engelsen het beter doen. Jamie Vardy kreeg na 26 minuten veel ruimte van de Italiaanse defensie. De spits van Leicester trapte de 1-0 onhoudbaar binnen.

Lange tijd leken de Engelsen op een mooie overwinning af te stevenen, maar toen James Tarkowski vier minuten voor tijd truitje-trek deed, ging de bal op de stip. Lorenzo Insigne (87.) trapte de gelijkmaker voorbij doelman Jack Butland.