Arsenal kan nog eens winnen na drie nederlagen op rij

Arsenal heeft voor het eerst sinds begin februari een wedstrijd in de Premier League gewonnen. De Londenaars versloegen voor eigen publiek Watford met 3-0 en blijven zo zesde in de rangschikking. Bij Watford stond Christian Kabasele nog steeds aan de kant met een dijblessure. De Duitse verdediger Shkodran Mustafi kopte Arsenal al in de 8e minuut op voorsprong. Pierre-Emerick Aubameyang verdubbelde na een uur spelen de voorsprong. Watford kreeg vervolgens een grote kans om de spanning daarna terug te brengen, maar Troy Deeney miste een strafschop. Henrikh Mkhitaryan tot slot bepaalde in de 77e minuut de eindstand op 3-0.

Arsenal verloor in de Premier League de voorbije maand achtereenvolgens van Tottenham Hotspur (1-0), Manchester City (0-3) en Brighton & Hove Albion (2-1). In de Europa League zette de ploeg van coach Arsène Wenger donderdag wel een grote stap op weg naar de kwartfinales door de uitwedstrijd bij AC Milan met 0-2 te winnen.