Metro’s Leesclub – Maart

Zit jij altijd met je neus in de boeken?

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. In maart is het Jeugdboekenmaand en daarom is het de beurt aan ‘Het hele soepzootje’ van Floor Bal en Sebastiaan Van Doninck.

In ‘Het hele soepzootje’ vind je alle antwoorden over het ontstaan van het heelal en de aarde, uitgelegd op kleuterniveau. Want ook jonge kinderen zijn druk bezig met het ontstaan van onze planeet. Wanneer is de aarde begonnen met bestaan? Hoe kwam de mens op de aarde? Het is het eerste prentenboek dat zich aan deze grote vragen waagt. Stap voor stap worden de belangrijkste ontwikkelingen op kleuterniveau uitgelegd.Zin om samen met je kind of alleen met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 21 maart dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

 

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Ketnet-presentator Leonard Muylle  is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie  ‘Het hele soepzootje’ van  Floor Bal en Sebastiaan Van Doninck .

 

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.
De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Niet bij de eerste 10 en geen boek gevonden op jouw trein?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar 😉

Fill out my online form.

Metro’s leesclub is een initiatief in samenwerking met Iedereen Leest en VRT.