Audi Hockey League – Watducks en Dragons blijven in hun ritme, Leopold neemt derde plek in

Audi Hockey League - Watducks en Dragons blijven in hun ritme

De algemene afgelasting van vorig weekend bleek de koploper en zijn eerste achtervolger in de Audi Hockey League, Waterloo Ducks en Dragons, niet uit hun ritme te hebben gehaald. Beide teams wonnen zondag hun partij op de veertiende speeldag. Leopold pakte ook de overwinning en klom zo naar de derde plaats. De Waterloo Ducks kenden geen enkele moeite met rode lantaarn Pingouin. Het werd een afstraffing, 7-1. Dragons van zijn kant klopte Orée met 3-0. De Watducks blijven zo de rangschikking aanvoeren met 35 punten, drie meer dan uittredend kampioen Dragons.
Onder hen won Leopold met het kleinste verschil (1-0) van Racing. Leopold (27 ptn) steekt zo in de stand Racing (25) voorbij. Gent nestelt zich nog tussen hen, met 26 punten, na een 3-3 gelijkspel in Leuven.
In de laatste twee ontmoetingen van de speeldag speelden Beerschot en Herakles 1-1 gelijk. Braxgata won in Molenbeek bij Daring met 1-2.
Volgend weekend wacht Dragons de verplaatsing naar Racing en trekt Leopold naar Gent, twee belangrijke duels met het oog op kwalificatie voor de play-offs.

bron: Belga