Cactusfestival voegt Buffalo Tom toe aan affiche

Cactusfestival voegt Buffalo Tom toe aan affiche

De organisatie van het driedaagse Cactusfestival in Brugge heeft Buffalo Tom en Jasper Steverlinck toegevoegd aan de affiche. Dat meldt de organisatie vrijdag. Daarmee krijgt het programma van de 37ste editie stevig vorm. Vorige week rondde Cactusfestival nog het programma af voor de slotdag met Suuns, Ryley Walker en The Mystery Lights. Vrijdag krijgt de affiche voor de andere dagen ook vorm met Buffalo Tom en Jasper Steverlinck.
Buffalo Tom heeft 25 jaar na de release van hun doorbraakalbum “Let Me Come Over” een nieuwe plaat klaar, “Quiet and Peace”. Dat is voor de organisatie meteen een mooie gelegenheid om de groep uit het Amerikaanse Boston te strikken voor een exclusief concert. Buffalo Tom speelt op vrijdag 13 juli.
Ook Jasper Steverlinck heeft een nieuwe plaat uitgebracht, “Night Prayer”, en stelt die op diezelfde dag voor in het Minnewaterpark van Brugge.
Cactusfestival kan al een stevige lijst presenteren met onder meer Mogwai, Emeli Sandé, Charlotte Gainsbourg, Goldfrapp en afsluiter Nils Frahm. Het festival vindt plaats van 13 tot en met 15 juli. De voorverkoop loopt volop.

bron: Belga