Superhelden en dinosaurussen verrassen op Super Bowl

Naast American Football passeren op de Super Bowl in de Verenigde Staten traditiegetrouw ook heel wat opmerkelijke en dure reclamefilmpjes de revue. Daarbij zitten vaak trailers van Hollywoodfilms die eraan komen, en dat was dit jaar niet anders. Wij zetten de interessantste trailers op een rijtje.
door
pieter.van.der.elst
Leestijd 2 min.

'Avengers: Infinity War'

The Avengers en hun bondgenoten moeten deze keer alles uit de kast halen om het universum te redden van de kwaadaardige Thanos. De film is het eerste deel van de 'Infinity War' en zal in de Verenigde Staten op 4 mei in première gaan.

'Solo: A Star Wars Story'

In deze episode van Star Wars gaan we terug in de tijd en krijgen we onder meer te zien hoe Han Solo zijn harige vriend Chewbacca leert kennen. Veel meer is er nog niet geweten, maar wel dat de film uitkomt op 25 mei.

'Mission: Impossible - Fallout'

Eerder raakte al bekend dat Tom Cruise zijn enkel had gebroken op de set van dit zesde deel in de 'Mission Impossible'-reeks. Dat belet hem echter niet om opnieuw halsbrekende stunts uit te halen in deze nieuwe trailer. De volledige film zal te zien zijn vanaf 27 juli.

'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Aan prehistorische monsters geen gebrek in de trailer van de nieuwe 'Jurassic World'-film. We zien voor dit tweede deel in de trilogie de vertrouwde gezichten van zowel Chris Pratt als de T. Rex terugkeren. 'Jurassic World: Fallen Kingdom' speelt vanaf 22 juni in de zalen.