Wouter Vrancken wordt assistent van Glen De Boeck bij Kortrijk

door
Belga
Leestijd 1 min.

Wouter Vrancken (38) versterkt de technische staf van KV Kortrijk. Hij wordt er assistent van hoofdcoach Glen De Boeck, zo bevestigen de Kerels vandaag op hun website. Vrancken maakte eind oktober bekend te stoppen als trainer van Lommel SK. Hij verliet de Limburgse club, leider in de eerste amateurdivisie, om persoonlijke redenen. Tom Van Imschoot kwam hem vervangen.

Ruim twee weken na zijn vertrek bij Lommel heeft Vrancken een nieuwe job beet. Bij Kortrijk, de club waar de oud-middenvelder in 2011 zijn spelerscarrière beëindigde, wordt hij assistent van Glen De Boeck. Die werd vorige week op zijn beurt als opvolger van de ontslagen Yannis Anastasiou voorgesteld in het Guldensporenstadion.

Vrancken, die dezelfde functie als Lorenzo Staelens opneemt, ondertekende een contract tot het einde van het seizoen. Hij staat vandaag voor het eerst op het trainingsveld.

"Om de technische staf te vervolledigen, wil KV Kortrijk eerstdaags ook nog een fysiektrainer aanstellen", zo laat de club weten.

Kortrijk staat na veertien speeldagen op de vijftiende en voorlaatste plaats in de hoogste klasse met 11 punten. Alleen Eupen (10 ptn) doet slechter. Zaterdag (20u) ontvangen de Kerels in de competitie STVV.

bron: Belga