European Open – David Goffin, Steve Darcis en Ruben Bemelmans kennen hun tegenstanders

European Open - David Goffin

Topreekshoofd David Goffin (ATP 10) speelt volgende week ofwel tegen de Duitser Florian Mayer (ATP 66) ofwel tegen de Amerikaan Frances Tiafoe (ATP 92) in de tweede ronde van de European Open (hard/589.185 euro) in Antwerpen. De 26-jarige Goffin is vrij in de eerste ronde en moet dus de wedstrijd tussen de 34-jarige Mayer en de 19-jarige Tiafoe afwachten om zijn tegenstander te weten.
Met Steve Darcis (ATP 68) en Ruben Bemelmans (ATP 101) staan nog twee andere Belgen op de hoofdtabel van het enige ATP-toernooi op Belgische bodem.
Darcis staat in de eerste ronde tegenover de Duitser Cedrik-Marcel Stebe (ATP 80). De 33-jarige Luikenaar speelde nog nooit eerder tegen de 27-jarige Stebe.
De 29-jarige Bemelmans komt met de 28-jarige Peter Gojowczyk (ATP 69) net als Darcis een Duitser tegen in de openingsronde. En ook zij speelden nog nooit eerder tegen elkaar. De winnaar van het duel speelt in de tweede ronde tegen de Australiër Nick Kyrgios (ATP 21), het derde reekshoofd en net als Goffin vrij in de eerste ronde.

bron: Belga