Open bedrijvendag – Meer dan 550.000 bezoekers voor 27ste Open Bedrijvendag

Meer dan 550.000 belangstellenden hebben vandaag deelgenomen aan de 27ste editie van Voka Open Bedrijvendag. Meer dan 300 bedrijven in Vlaanderen en Brussel openden hun deuren voor het grote publiek, om een kijkje te nemen achter de schermen van hun favoriete bedrijf. Dat meldt de organisatie zondagavond in een persbericht. “Ondernemers ondernemen voor iedereen” was de boodschap op deze Open Bedrijvendag. Naar goede gewoonte werden er technische snufjes gedemonstreerd, jobs uitgeprobeerd, hapjes geproefd en weetjes verzameld.

“We merken elk jaar dat heel veel bezoekers en bedrijven reikhalzend uitkijken naar ons event. Niet alleen kleine, startende ondernemingen vinden steeds vaker de weg naar Voka Open Bedrijvendag. Ook grote, klinkende namen weten de kracht van het evenement te waarderen. Alles tonen, klein én groot, laat dat nu net de essentie zijn van Voka Open Bedrijvendag”, aldus Hans

Bezoekerstoppers waren Brugse kaas – Milcobel (Moorslede) met 10.000 bezoekers, Vondelmolen (Lebbeke) met 7.500 bezoekers en Flandrien Kaas (Wervik) met 6.000 bezoekers.

bron: Belga