Drinken we binnenkort melk met prik?

Melk
Foto Pexels

Melk is goed voor elk, al is het moeilijk om jongeren warm te maken voor de gezonde drank. Daarom lanceert melkproducent Arla nu een nieuwe variant: koolzuurhoudende melk of melk met prik.

De drank komt uit de koker van de Duitse biochemist Sven Thormahlen en Matt Walker. Zij pimpen de klassieke versie door er een roze kleur en vruchtensap aan toe te voegen. Het is niet de eerste keer dat er geëxperimenteerd wordt met koolzuurhoudende melk, maar tot nog toe is er van een echte doorbraak geen sprake.

Een gok Bedoeling is dat deze melk met prik Arla een flinke omzetgroei bezorgt. “We investeren continu in nieuwe producten om tegemoet te komen aan de veranderende smaak en voorkeur van consumenten”, aldus het bedrijf in Huffington Post UK. “Het succes van deze melk is moeilijk in te schatten, aangezien het niet te vergelijken is met andere producten in de supermarkten”.

De melk zal eerst verkocht worden in Groot-Brittannië en Singapore. Als het product aanslaat, zal het wereldwijd verkocht worden.