Deze dagcrèmes maken je dag

Dagcrèmes bestaan in alle vormen en maten, in alle geuren en kleuren. Wij selecteerden de crème de la crème van de nieuwste lanceringen.
door
Heleen
Leestijd 1 min.

Het Urban Skin gamma van Nivea

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze verzorgingslijn bedoeld voor mensen met weinig tijd. Naast de klassieke dag- en nachtcrème zit er ook een zuiverend masker in het gamma. Te tijdrovend? Think again! Het product hoeft slechts een minuutje in te werken voor een optimaal resultaat. Geen tijd is dus niet langer een excuus. De dag- en nachtcrème zijn hyperhydraterend en geven je door hun gelachtige textuur een luxueus gevoel.

Urban Detox Mask, 75 ml, 6,99 euro

Dagcrème Urban Skin Defense, 50 ml, 6,99 euro

Nachtcrème Urban Skin Detox, 50 ml, 6,99 euro

Smeren voor het goede doel met Kiehl's

Kiehl's

De Ultra Facial Cream van Kiehl's is intussen uitgegroeid tot een ware klassieker voor iedere girl met een gevoelige huid en een no-nonsensattitude. Waarom is deze crème toch het vermelden waard? Kiehl's is een samenwerking aangegaan met Matthew McConaughey ten voordele van Autism Speaks, een organisatie die oplossingen zoekt voor personen met autisme én hun omgeving. Via een filmpje wil het beautymerk mensen aanmoedigen om over autisme te praten. Wie het filmpje deelt, schenkt bovendien een dollar aan de organisatie.

Ultra Facial Cream, 125 ml, 52 euro