Australische luxevilla gaat viraal door merkwaardig detail

Een luxueuze villa met vier slaapkamers, een decadent zwembad en twee badkamers. Wie die beschrijving hoort, verwacht wellicht dat het om een huis gaat dat voor een behoorlijk bedrag over de hamer gaat. Toch is de prijs niet het meest opmerkelijke detail in de Australische woning.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Een zwembad dat verwarmd wordt met zonnepanelen, vier riante slaapkamers en een perfecte locatie… Het mag niet verwonderen dat dit Australische optrekje voor 1 miljoen dollar verkocht is. Toch is het niet het huis op zich dat met de aandacht gaat lopen, maar wel het toilet.

Open en bloot kakken

Dat toilet staat namelijk open en bloot in één van de slaapkamers. Je hoeft slechts vijf stappen te zetten om je vanuit het bed naar de wc te verplaatsen. In alle rust je behoefte doen zit er dus niet in. Bovendien staat het toilet ook vlak voor een groot raam gepositioneerd. En dat raam kijkt, je raadt het al, uit op de buren.

Toch vormt het merkwaardige toilet volgens de vastgoedmakelaar niet echt een probleem. “De nieuwe eigenaars kunnen zelf kiezen of ze het toilet in de slaapkamer willen gebruiken”, klinkt het bij de makelaar.

Foto's The Nelson Alexander Real Estate