Belgen in het buitenland - Nantes pakt punt tegen Lyon

Nantes en Lyon hebben zaterdag met 0-0 gelijkgespeeld op de vierde speeldag van de Franse Ligue 1. Yassine El Ghanassy viel in na 81 minuten, maar kon het verschil niet meer maken. Coach Claudio Ranieri had wel een eerste basisplaats in petto voor voormalig Gent-spits Kalifa Coulibaly. De Malinees bleef met de rust in de kleedkamer. Joris Kayembe ontbrak bij Nantes door een blessure. Nantes staat voorlopig op de elfde plaats in het klassement met vier punten. Lyon heeft acht punten en volgt op vier punten van PSG, dat met het maximum van twaalf op twaalf aan de leiding staat. Het Monaco van Youri Tielemans speelt zondagavond om 21u thuis tegen Marseille en komt bij winst naast de Parijzenaars aan de leiding.

Maxime Lestienne speelde bij Rubin Kazan een uur mee in de 1-0 overwinning tegen Tosno. Maxim Kanunnikov maakte na 19 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd. Rubin Kazan telt na acht speeldagen veertien punten en staat zo voorlopig op de derde plaats, op vijf punten van leider Zenit. Zenit speelt zondag wel nog tegen Rostov.