Het geheim voor de perfecte bips? Veel eten!

Het geheim voor de perfecte bips? Veel eten!
Instagram / martamielczarskaa

Hoe kweek je de perfecte bips? Die vraag krijgt fitnessexpert Marta Mielczarska regelmatig te horen. Haar antwoord: veel sporten en vooral veel eten. 

Dankzij sterren als Beyoncé, Jennifer Lopez en Kim Kardashian dromen veel vrouwen van een goedgevuld achterwerk. Ook de Amerikaanse Marta Mielczarska is gezegend met een knappe derrière, maar ze benadrukt dat die troef niet uit de lucht gevallen komt. “Je moet een streng dieet volgen en VEEL eten”, schrijft ze op Instagram.

Aan POPSUGAR vertelt de blondine dat ze vroeger een inname had van 1.800 calorieën per dag. Nu is dat opgetrokken naar 2.200 calorieën per dag. Ze geeft toe dat ze sindsdien haar borsten heeft laten vergroten, maar aan haar kont is niet gesleuteld.

Zes work-outs per week

Natuurlijk is ‘veel eten’ niet voldoende. Om zo’n indrukwekkend lijf te krijgen, is het belangrijk om ook veel te sporten. Mielczarska raadt vooral aan om te trainen met gewichten. Zelf traint de fitnessexpert zo’n zes keer per week. “Er bestaan geen magische pillen die je na dertig dagen een strak lichaam bezorgen”, besluit ze. “Geef niet op, blijf hard werken en je zal verbaasd zijn als je ziet tot wat je lichaam in staat is.”