VIDEO. Vrouw betrapt pedofiele man op heterdaad

De YouTube-reeks ‘To Catch a Cheater’ pakte deze week uit met een opvallende aflevering. Een vrouw kijkt live toe hoe haar man zich laat verleiden door een 16-jarig schoolmeisje. Bijzonder pijnlijk.

Wie twijfelt aan de trouw van zijn of haar partner, kan contact op nemen met de organisatie achter ‘To Catch a Cheater’. Zij schakelen vervolgens een acteur of actrice in die alles uit de kan zal halen om je partner te verleiden. Alles wordt uiteraard vastgelegd met een verborgen camera, zodat de bezorgde partner alles op de voet kan meevolgen.

In de aflevering van deze week komt wel een heel opmerkelijk verhaal aan bod. De vrouw in kwestie wil namelijk achterhalen of haar man pedofiele neigingen heeft. Er gaan roddels rond in de buurt dat haar man een pedofiel verleden heeft, maar haar vriend doet die geruchten uiteraard af als onzin. Daarom wil ze met ‘To Catch a Cheater’ de proef op de som nemen.

In het onderstaande fragment is te zien hoe een volwassen actrice zich voordoet als een 16-jarig meisje, om zo de man te verleiden. En met succes, al raken de gemoederen verhit wanneer hij ziet dat ze een microfoon draagt.