Radja Nainggolan tekent contract tot 2021 bij Roma

door
Belga
Leestijd 1 min.

Rode Duivel Radja Nainggolan heeft zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis met AS Roma gezet. De 29-jarige middenvelder tekende een contract voor vier jaar en is nu tot 30 juni 2012 aan de "Giallorossi" verbonden. Nainggolan vertoeft al sinds 2005 in Italië. Piacenza plukte hem destijds weg bij zijn jeugdclub Germinal Beerschot. In januari 2010 verkaste hij naar Cagliari, in januari 2014 naar Roma. In 161 wedstrijden scoorde de 29-voudige international 27 keer voor de Romeinen. Afgelopen seizoen kwam hij in alle competities samen aan veertien doelpunten en werd hij door de fans tot Speler van het Jaar verkozen.

"Dit is wat ik altijd al wilde", verklaart Nainggolan op de clubwebsite. "Ik ben heel blij dat de club en ik ons avontuur voortzetten. Samen kunnen we nog een stap vooruit zetten."

"We zijn opgetogen dat Radja zijn toekomst en wellicht de belangrijkste jaren van zijn carrière aan onze club verbindt", reageerde voorzitter James Pallotta. "Vorig seizoen was hij één van de beste middenvelders ter wereld. Het was dan ook geen verrassing dat de grootste clubs van Europa naar zijn diensten hengelden. Maar hij heeft nooit aan vertrekken gedacht. Hij houdt van Roma en we hebben hem hier graag."

bron: Belga