Belgen in het buitenland – Igor De Camargo verliest met APOEL heenwedstrijd in derde voorronde Champions League

Belgen in het buitenland - Igor De Camargo verliest met APOEL heenwedstrijd in derde voorronde Champions League

APOEL Nicosia heeft woensdagavond met 1-0 verloren tegen het Roemeense FC Viitorul in de heenwedstrijd van de derde voorronde voor de Champions League. Igor De Camargo stond de volledige wedstrijd tussen de lijnen bij de Cyprioten. In een gesloten wedstrijd was het Cristian Ganea die Viitorul een kwartier voor tijd op voorsprong bracht. Bij APOEL stond De Camargo eenzaam in de spits. Zijn ploegmaat Urko Pardo keek als reservekeeper toe langs de zijlijn.
Bij Celtic was geen Dedryck Boyata te bespeuren. De centrale verdediger viel in de voorbereiding uit met een knieblessure en was niet inzetbaar. Celtic kwam in eigen huis niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen het Noorse Rosenborg.
De terugwedstrijden in de derde voorronde van de Champions League staan volgende week al op het programma. APOEL begint op woensdag 2 augustus om 19u00 aan zijn terugwedstrijd in eigen huis. Celtic begint op diezelfde dag om 20u45 aan de terugwedstrijd op Noorse bodem. De winnaars stoten door naar de vierde en laatste voorronde van het kampioenenbal.

.

bron: Belga