Man zit urenlang vast in geldautomaat

Mensen in de Texaanse stad Corpus Christi konden hun ogen niet geloven toen ze geld gingen afhalen. Bij de geldbiljetten zat een briefje met de tekst "Help me alstublieft. Ik zit hier vast en heb geen telefoon bij me."
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Het briefje was afkomstig van een technieker. De onfortuinlijke man werkte aan een renovatie bij de bank en raakte per ongeluk opgesloten in de kluis. Tot overmaat van ramp had hij zijn telefoon niet bij zich, waardoor hij geen hulp kon inroepen.

Geen grap

De man zag geen andere oplossing dan briefjes schrijven en die door te geven aan mensen die geld kwamen afhalen. "Help me alstublieft. Ik zit hier vast en heb geen telefoon bij me. Bel alstublieft mijn baas'', was zijn noodkreet. In eerste instantie nam niemand de schrijfsels serieus. Zelfs toen de politie er na twee uur werd bijgehaald, dachten ze dat het om een grap ging.

Uiteindelijk trapten de agenten de deur toch in en kon de technieker bevrijd worden. “Iedereen is in orde”, reageert een politieagent. “We dachten eerst allemaal dat het een grap was. Dit komen we waarschijnlijk nooit meer tegen, dat iemand vastzit in een geldautomaat”, lacht hij nog.

Foto KZTV