Dochter mocht benen waxen op één vreemde voorwaarde

Dochter mocht benen waxen op één vreemde voorwaarde
Foto Wikkipedia

Een meisje vroeg op haar zestiende aan haar vader of ze haar benen mocht waxen. In het begin stond hij daarvoor niet te springen, maar uiteindelijk gaf de man toe. Alleen stelde hij één bizarre voorwaarde.

Het is algemeen geweten dat ouders het moeilijk hebben met het feit dat hun kinderen zo snel opgroeien. Na een leuke en aangename koter, krijg je al snel te maken met een vervelende tiener. Natuurlijk kan dit leiden tot lastige discussies. Een vrouw kon er zich nog één herinneren van toen ze zestien was.

Na tien jaar

“Met mijn moeder kon ik nooit veel vrouwelijke dingen doen, maar mijn vader hielp me daar zo goed in als hij kon”, schreef ze op Reddit. “Toen ik vroeg of ik mijn benen mocht ontharen, was hij er eerst tegen en gaf dan toch toe.”

“Mijn vader had wel één voorwaarde: geen bovenbenen”, klonk het verder. “Tien jaar later ging ik nog eens terug bij diezelfde vrouw en ze vertelde me waarom mijn vader die vreemde regel had.”

Zelf afspraak gemaakt

Blijkbaar had haar vader zelf eerst een afspraak gemaakt om zich te laten ontharen, zodat hij er zeker van was dat zijn dochter geen pijn zou lijden. Hij had aan de ontharingsspecialist gezegd dat hij het helemaal niet aangenaam vond, maar maakte toch een afspraak voor zijn dochter.

De volgende dag belde hij de vrouw terug op om te zeggen dat zijn bovenbenen pijn deden en vol blauwe plekken stonden, waarop de vrouw antwoordde dat dit normaal was. Het meisje mocht haar bovenbenen niet waxen van haar vader, omdat hij zich zorgen maakte over zijn kleine meid.