Pat Krimson brengt nieuwe plaat uit

Patrick Claesen, beter bekend als Patje Krimson, heeft een nieuw nummer gelanceerd. Hij hoopt dat het liedje in Europa zal aanslaan.

Niet zo lang geleden werd Patje aangereden door een heftruck toen hij zijn dochtertje naar school bracht, wat leidde tot platte banden, maar dat laat hij niet aan zijn hart komen. Hij heeft een nieuw project om naar uit te kijken. Vandaag brengt hij met de Belgische dj Dizkodude en de Australische zanger Luke August ‘Living For The Weekend’ uit.

“De single wordt tegelijk in Duitsland, Scandinavië, Zwitserland en Frankrijk uitgebracht. De strafste reactie kwam uit Zwitserland van DJ Antoine en Mad Mark”, zei Claesen aan het Nieuwsblad. “Die hadden een enorme hit met Welcome To St.Tropez. En die gasten geloven zo sterk in ‘Living For The Weekend’, dat ze een geweldige remix maakten.”

Zoals de begindagen

Claesen is ervan overtuigd dat de nieuwe plaat een hit zal worden. “Ik ben zenuwachtig zoals in de begindagen, dat is een goed teken. De goesting is helemaal terug”, verklaart hij. “Deze zomer hebben we in eigen land nog verschillende optredens met 2 Fabiola, maar wie weet slaap ik binnenkort wel weer op luchthavens omdat Dizkodude en ik overal in het buitenland gevraagd worden voor dj-sets.”

‘Living For The Weekend’ van Pat Krimson, Dizkodude en Luke August, verschijnt in België op het Houseworks-label en is vanaf vrijdag 16 juni digitaal te koop en te beluisteren via streaming.