Astrid Coppens gaat acteren

Astrid Coppens
Belga / D. Waem

Vlaamse Hollywoodvrouw Astrid Coppens ondergaat een kleine carrièreswitch. De realityster speelt binnenkort de hoofdrol in een nieuwe Vlaamse film.

Astrid Coppens heeft de hoofdrol beet in de film ‘Verborgen Verlangen’, die op 22 november verschijnt. “Ze kon niet geloven dat productiehuis Menuet interesse had in haar om de hoofdrol te spelen”, schrijft HLN.

De opnames van de film starten pas midden juni, terwijl hij dit najaar al op het scherm te zien is. Er zal dus stevig doorgewerkt moeten worden. Astrid zal dan ook voor een lange periode in ons land zijn.

Louise

Astrid zal de rol van Louise vertolken, een schoenenverkoopster die graag schrijfster wil worden. Onder meer Tania Kloek, Joke Devynck, Mathias Sercu en Roel Vanderstukken zullen ook in de film te zien zijn.

Volgens Astrid is de filmrol op haar lijf geschreven, ook al hapte ze niet zomaar toe. “Eens ik het script gelezen had, wist ik dat de hoofdrol echt wel perfect bij mij past. Ik heb heel wat gelijkenissen met mijn personage. Ik vind het een erg leuke rol”, vertelt ze aan HLN.