Taylor Swift heeft nieuw lief

Taylor Swift
AFP / S. Cordeiro

Taylor Swift heeft na haar ex Tom Hiddleston opnieuw het hart van een Britse acteur veroverd. Ze zou een relatie hebben met Joe Alwyn die nog volop naam aan het maken is in de filmwereld.

Na onder meer Jake Gyllenhaal, Calvin Harris, Harry Styles, John Mayer en Tom Hiddleston heeft Taylor Swift nu haar oog laten vallen op Joe Alwyn. Hij is nog niet super bekend, maar volgens velen een veelbelovend acteur. Hij speelde mee in de film ‘Billy Lynn’s Long Halftime Walk’ van regisseur Ang Lee.

Bewuste geheimhouding

Volgens de Britse tabloidkrant The Sun huurt Swift momenteel een huis in een buitenwijk van Londen zodat ze veel tijd samen kunnen doorbrengen. Het gerucht gaat dat Alwyn daar namelijk in de buurt bij zijn ouders woont. “In Londen loopt ze vermomd rond met Joe zodat haar identiteit niet uitlekt. Niemand heeft door dat er daar een superster verblijft, zelfs de buren niet”, aldus een bron.

Maar ze heeft zo haar redenen. “Na haar laatste tour is haar bekendheid heel hard toegenomen en krijgt ze veel aandacht. Daarom heeft ze besloten haar privéleven wat meer af te schermen. In samenspraak met Alwyn hebben ze gekozen om hun relatie geheim te houden.”

AFP / S. Yeh