Vader gaat naast zoon in klas zitten om hem een lesje te leren

Twitter / Molli Howard

Een Amerikaanse tiener, die maar al te graag tijdens de les praat, heeft onverwacht bezoek gekregen. Zijn vader dreigde ermee hem gezelschap te komen houden in de klas als hij nog één opmerking van zijn leraar kreeg, wat ook gebeurde.

“Ik kan het niet laten om te kletsen tijdens de les en mijn leraar bleef er maar e-mails over sturen naar mijn vader”, vertelt Brad Howard. De 17-jarige jongen zal zich voortaan beter gedragen tijdens de les fysica na het bezoekje van zijn vader.

Na het laatste telefoontje van de leerkracht, die klaagde over Brads gedrag, voegde de vader de daad bij het woord. “Ik had niet door dat mijn vader in de klas was totdat ik al mijn vrienden goedemorgen had gezegd”, zegt de tiener. “Ik was in shock. Daar stond hij opeens, bij mijn bank.”

Lesje

De vader hoopt dat Brad zijn lesje heeft geleerd. “De vrienden van mijn zoon vonden het wel grappig. Ik denk dat ze zich geamuseerd hebben, zeker omdat Brad in een erg oncomfortabele situatie zat. De leraar was me erg dankbaar.”

Papa Howard nam nog even een selfie om het best bijzondere moment vast te leggen. Zijn dochter postte het alvast op Twitter.