Gedetineerde wil sekspoppen uitdelen aan 82.000 gevangenen

Foto Belga

Een gevangene vindt dat 82.000 mannelijke bajesklanten in Engeland sekspoppen moeten krijgen. Volgens hem zitten de mannen vol testosteron en hebben ze een uitlaatklep nodig.

Jack Swarez, die voor zeventien jaar naar de cel gestuurd werd voor drugshandel, kwam op het idee door te kijken naar ‘Sex Toy Secrets’ op Channel 4. In de laatste editie van Inside Time, een gevangenisblad, schreef hij dat gevangenen geen echtelijke bezoeken mogen hebben en dat ze sekspoppen moeten krijgen als ze zich goed gedragen hebben.

Te veel testosteron

“Het probleem is dat onze gevangenissen vol zitten met jonge mannen die veel testosteron hebben. Deze mannen zouden hun rechterarm geven voor een beetje passie”, zegt Swarez. “Ze zijn seksueel gefrustreerd en worden er rusteloos van, waardoor ze misschien hun toevlucht zoeken in wangedrag.”

Hij wijst ook op het feit dat sommige Europese landen echtelijke bezoeken toestaan, maar dat ze dit in het Verenigd Koninkrijk niet aanvaarden.

Niet alleen voor seks

In de documentaire ‘Sex Toy Secrets’ kwamen verschillende volwassen mannen met een opblaasbare pop in beeld. Swarez merkte op dat al die mannen erg blij waren en geen stress hadden.

Swarez kreeg zelfs al suggesties voor een ontwerp. Iedereen die er één wilt aankopen, geeft een foto van hun geliefde mee, zodat de bedrijven de poppen naar die foto kunnen fabriceren. De sekspoppen zouden volgens de man ook voor gezelschap kunnen zorgen, bijvoorbeeld om samen tv te kijken of ‘date nights’ te hebben.