Slapende vrouw op metro gaat viraal

Slapende pendelaarster laat pizza vallen en gaat viraal
Twitter / James Longman

Een vrouw die in slaap gevallen was op de metro in Londen is onbewust een internetberoemdheid geworden. Op de foto is te hoe de schone slaapster langzaam maar zeker haar pizza laat vallen op de grond, waarna op sociale media een stevige discussie is losgebarsten over de vraag “zou jij de pizza nog opeten?”.

In slaap dommelen op de trein, tram of bus: elke pendelaar heeft het al eens meegemaakt. Als je dan plots wakker schrikt, kan je alleen maar hopen dat niemand je heeft zien dutten. Jammer genoeg voor de dame op onderstaande foto is dat niet het geval.

BBC-reporter James Longman nam om 8 uur ’s ochtends de metro en voor zijn ogen speelde zich een bizar, maar enigszins herkenbaar tafereel af. Op de stoelen voor hem ziet hij dat een blondine in dromenland vertoeft, terwijl haar pizza op de grond glijdt.

Twitter

Of de vrouw een voorkeur heeft voor een ietwat vreemd ontbijt of na een wilde nacht terug op weg was naar huis met een kater, is niet duidelijk. Hoe het ook zij, Longman besloot een kiekje te maken van de slapende pendelaarster en deelde die foto op zijn Twitteraccount.

In een mum van tijd is zijn post viraal gegaan. Heel wat Twittergebruikers vonden het zonde om een pizza op die manier te verspillen, waarna een discussie ontstond over de vraag “zou jij de pizza nog opeten?”. Een opmerkzame Twittergebruiker zag dat de Italiaanse delicatesse de vloer van de metro niet écht raakte, maar nog op een papier lag. Uiteindelijk werd beslist dat de maaltijd nog gered kon worden.

[polldaddy poll=”9739006″]