Vrouw valt in slaap en krijgt hartverwarmend briefje

Vrouw valt in slaap en krijgt hartverwarmend briefje
Foto Pexels

Een briefje, dat onder een ruitenwisser stak, wordt wijd verspreid over het internet. En nee, het gaat niet om een brutale boete of een schrijfsel van een verkeersagressor, maar wel om een tekst met een ontroerende boodschap.

Imgurgebruiker SpiderSaviour vond het bewuste briefje. Zij was net op bezoek geweest bij haar grootmoeder en besloot nog een uiltje te knappen in haar auto voor ze naar haar werk moest. Ze parkeerde haar wagen voor een huis, en toen ze wakker werd, zag ze een papier zitten onder de ruitenwissers.

“Blijf veilig”

Blijkbaar had de inwoner van dat huis de vrouw zien slapen, en was hij in zijn pen gekropen. “Ik wou je niet wakker maken of bang maken. Weet dat je hier altijd mag parkeren. Als je geld of eten nodig hebt, mag je altijd aankloppen. Ik hoop dat alles oké is. Blijf veilig,”, zo staat er op de brief.

De vrouw had tijdens haar slaap niets gemerkt, maar was achteraf wel aangedaan door de tekst. Daarom besloot ze de brief te delen op sociale media. “Het is fijn om te weten dat er nog lieve mensen zijn op deze wereld”, concludeert ze op Imgur.

Good to know there are still nice people in the world