Koppel uit ‘Blind Getrouwd’ vertelt over hun eerste keer

Veerle en Nick Blind Getrouwd
Foto Medialaan

Een maand na ‘Blind getrouwd’ zijn Veerle en Nick een van de nog overeind staande koppels. Een vallende ster bezegelde naar eigen zeggen hun liefde voor elkaar en hun huwelijk.

De eerste passionele nacht beleefde het koppel al vier dagen na hun huwelijk. “Het was een mooie avond, en plots zagen we een vallende ster. Alsof dat een teken was speciaal voor ons. We keken elkaar verbaasd aan en voelden hetzelfde. Toen hebben we elkaar voor het eerst innig gekust. Een heel passioneel moment. En van het een kwam het ander”, vertelt Nick in een interview.

Huwelijk consumeren

Het koppel deelde al vanaf nacht één het bed. “Maar enkel om te slapen. Op die manier wilde ik Nick laten voelen dat ik voor alles open stond, maar niet te hard van stapel wilde lopen”, verduidelijkt Veerle.

Het duurde niet lang voor ze hun huwelijk consumeerden. De twee konden het dan ook meteen goed met elkaar vinden.

Kinderwens

Veerle en Nick hebben ook een kinderwens samen. Het koppel woont nog steeds in een huurappartement, maar de twee zijn op zoek naar een nieuwe plaats om te wonen. “Aangezien we een gezin willen stichten, moet ons huis een kinderkamer hebben. Twee, eigenlijk”, vertelt Nick.