Metro’s Leesclub – Mei

Girl Summer Read Reading Book

Kom bij de gezelligste leesclub van het land

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een boek. Deze maand is het de beurt aan ‘In het water’ van Paula Hawkins, bekend van ‘Het meisje in de trein’. Lees hieronder alvast een voorsmaakje van het boek:

Nel, een alleenstaande moeder, wordt dood aangetroffen in de lokale rivier. Eerder die zomer sprong een tienermeisje op dezelfde plek haar dood tegemoet. Ze zijn niet de eerste vrouwen die ten prooi vallen aan deze donkere wateren, en hun dood veroorzaakt een golf van onrust over de rivier en zijn geschiedenis.  De vijftienjarige dochter van Nel blijft alleen achter. Daarom moet Nels zus, Jules, terugkeren naar het stadje dat ze jaren geleden de rug heeft toegekeerd. Voorgoed, dacht ze toen.

Zin om mee te lezen? Schrijf je hieronder in. Binnenkort ontvang je van ons een leuke vragenlijst die je voor 1 juni dient in te vullen. Wie weet vind je jouw ongezouten mening in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Acteur Bert Verbeke is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie ‘In het water’ van Paula Hawkins.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Metro’s Leesclub is een initiatief van Metro en Iedereen Leest.

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub. De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van ‘In het water’ van Paula Hawkins.

Ben je niet bij de eerste 10?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar.

Volgende maand lanceren we een nieuw boek, dus blijf ons volgen en misschien ontvang je in mei wel 1 van de 10 gratis boeken!

[wufoo username=”metrotime” formhash=”shwscn00mwm53n” autoresize=”true” height=”790″ header=”show” ssl=”true]