Vrouw zet vriendje op Tinder te kijk via recensie

vrouw betrapt vriend op Tinder
Foto Pixabay

Een Britse vrouw heeft tijdens een etentje haar vriend betrapt op Tinder. Via de app zocht hij contact met andere vrouwen. Ze besloot hem prompt te kijk te zetten in een recensie.

Alison schreef een lovende stuk over de brasserie waar dat zij en haar partner kort daarvoor een etentje hadden. Haar – intussen voormalige – vriendje scoorde echter heel wat minder. Ze ging naar de Facebookpagina van het restaurant om haar ergernis te uiten. Daar schreef Alison een lovende beoordeling over het restaurant en de wijn, waarin ze een minder mals commentaarstukje over haar ex in verweefde.

De Facebookrecensie van Alison / Foto Sutlers

“Heel mooie bar, goede sfeer en een goede Sauvignon Blanc. Jammer genoeg piepte de telefoon van mijn vriend halverwege de wijn met een Tinder-berichtje dat ik niet had mogen zien. Dus ons bezoek werd verkort. Hij werd vervolgens gedumpt en we reden terug naar Leicester (een heel ongemakkelijke autorit, kan je je wel voorstellen). Ik zou deze pub zeker aanraden, maar het is best om erheen te gaan met iemand die geen leugenachtige bedrieger is omdat je dan meer plezier zal hebben dan ik.”

Het restaurant ‘Sutlers’ antwoordde ook op haar bericht: “De volgende keer dat je in York bent, met een nieuwe liefde of met vrienden, spring eens binnen en zeg hallo! We zullen ervoor zorgen dat je volgende bezoek veel aangenamer wordt. Aanvaard alsjeblieft mijn warmste medeleven en de vriendelijkste groeten van het hele personeel van Sutlers, Kapitein Darling.”

reactie restaurant
Foto Sutlers