Schorpioen verschuilt zich in een pakje spinazie

Schorpioen verschuilt zich in een pakje spinazie
Foto Pixabay

Een Amerikaans koppel zal waarschijnlijk niet snel nog eens spinazie eten. Het echtpaar trof een levende schorpioen aan tussen de bladgroente. 

“Ik zag iets in de zak rondkruipen”, vertelt Sri Sindhusha Boddapati bij NBC Washington. “Ik dacht eerst dat het een krekel was, maar eenmaal ik het dier had gevangen in een fles werd duidelijk dat het een schorpioen is.”De vrouw filmde de onsmakelijke vangst en stuurde de beelden naar haar echtgenoot. Hij verliet het werk meteen. “Wat als het dier zou bijten? Misschien is het giftig”, aldus Shanmukha Pranay Rajeev Jerripothula.

Shanmukha nam de fles met de schorpioen mee naar Giant Food, de supermarkt waar ze de spinazie hadden gekocht. Hij was niet uit op geld, maar vroeg dat ze de andere zakjes uit de rekken haalden uit voorzorg. Volgens NBC gebeurde dat pas zes uur later en is de supermarktketen niet van plan om de bladgroente terug te roepen. De keten heeft wel aangegeven alles in zijn macht te doen om te verzekeren dat dit een uniek voorval blijft.