Bestel voor Pasen een milkshake in een chocolade ei

Bestel voor Pasen een milkshake in een chocolade ei
Twitter / The Diner

Het Londense restaurant The Diner biedt een uitzonderlijk paasgerecht aan. Speciaal voor de feestdag kan je er een groot chocolade ei bestellen, met daarin een milkshake.

Zoals elke fatsoenlijke feestdag wordt ook Pasen gevierd met een overdaad aan chocolade. De klassieke paaseieren duiken momenteel overal op, maar het restaurant The Diner uit Londen wou eens iets anders doen. Het resultaat: een milkshake in een groot chocolade ei.

Enkel op Goede Vrijdag

De creatie kreeg de naam ‘Peepshake’ mee. De basis van de lekkernij is een Cadbury-ei, een groot chocolade ei dat populair is in het Verenigd Koninkrijk. Dat wordt bovenaan opengeslagen en opgevuld met een ‘New York Cheesecake’-milkshake. Daarbovenop komt slagroom, kruimels van Oreo-koekjes en marschmallow.

Als je ook van de Peepshake wil genieten, zul je je bezoek aan The Diner goed moet timen. Het restaurant zal het gerecht enkel op Goede Vrijdag op de kaart zetten. Dat is de vrijdag voor Pasen, op het einde van deze week dus. De milkshake zal je iets meer dan 17 euro kosten.