Gewiekste hond ontsnapt eenvoudig uit de dierenkliniek

Gewiekste hond ontsnapt eenvoudig uit de dierenkliniek
Facebook / ABC 7 News - WJLA

Terwijl zijn baasje op vakantie waren, verbleef General in een dierenkliniek in het Amerikaanse Stafford. Maar de Pyrenese berghond had blijkbaar ook zin in een uitje.

Eigenhandig (of -potig) slaagde de viervoeter erin om maar liefst drie deuren te openen. Op de camerabeelden is te zien hoe de loebas eerst de deur van zijn hok openduwt met zijn snuit. Alle andere deuren zijn amper een uitdaging voor General. Uiteindelijk loopt de berghond doodleuk de parking op.GOOD NEWS: General was found a short distance away taking a nap in someone's yard! ———————————————————————WATCH: A 10-year-old Great Pyrenees named General escaped from Aquia-Garrisonville Animal Hospital in Stafford while the family was vacationing. The family is now asking for the public's help in finding their beloved pet.FULL STORY –> http://bit.ly/2nW5ig0

Posted by ABC 7 News – WJLA on Monday, 10 April 2017

Het personeel van de kliniek was uiteraard bezorgd, maar tegen de avond was General al teruggevonden. Blijkbaar had hij een dag doorgebracht in een tuin nabij de dierenkliniek.

“Hij is een kleine Houdini”, getuigt baasje Travis Campbell bij WJLA. “Er zijn maar weinig deuren die hij niet kan openen.”