Audi Hockey League – Halvefinalisten play-offs zijn bekend

Audi Hockey League - Halvefinalisten play-offs zijn bekend

Dragons, Herakles, Racing en Waterloo Ducks, in de volgorde van hun klassement op twee speeldagen voor het einde van de reguliere competitie van de Audi Hockey League, zijn de vier ploegen die begin mei de halve finales van de play-offs zullen afwerken. In de wedstrijd van de laatste kans voor Léopold verloren de Brusselaars met 2-4 van Herakles op de 20e speeldag. Herakles profiteert van het 3-3 gelijkspel tussen Racing en de Watducks om beide teams voorbij te steken en op de tweede plaats terecht te komen. Dragons, dat geen moeite had met Leuven (6-1), is nu ook zeker dat het de reguliere competitie als leider zal afsluiten en het eerste ticket krijgt voor de Euro Hockey League 2018.
Op de laatste twee speeldagen zullen Herakles (40 ptn), Racing (40) en Waterloo Ducks (39) uitmaken wie er op de weinig benijdenswaardige vierde plaats zal eindigen. Die plek betekent namelijk een moeilijke halve finale tegen Dragons.
In het duel tussen de twee degradanten behaalde Wellington zijn eerste zege en punten van het seizoen door Antwerp met 2-1 te kloppen. Verder was Beerschot met 3-2 te sterk voor Daring. Orée verloor met 2-4 van Braxgata.

bron: Belga