Vanavond: traantjes en ongeloof in ‘Temptation Island’

Laatste kampvuur in 'Temptation Island'
Foto Vijf

Na het meest sensationele seizoen ooit van ‘Temptation Island’, zien de koppels elkaar weer terug bij het laatste kampvuur. De trailer belooft niet veel goeds, en ook achter de schermen wordt er geroddeld dat het geen naam heeft. Een overzicht. 

Na elf dagen zien de koppels elkaar vanavond terug in ‘Temptation Island’, en we hebben een donkerbruin vermoeden dat het weerzien niet hartelijk zal verlopen. Dat giswerk wordt bevestigd door de trailer van Vijf, waarin te zien is dat de mannen hun emoties niet de baas kunnen en beginnen vloeken, weglopen of hun frustraties afreageren tegen een arme bank of fakkel.

Maar ook achter de schermen is de geruchtenmolen flink op gang gekomen. Zo heeft TV Familie zich verdiept in het gerampetamp tussen Rosanna en “King Kong” Alex. Twee weken geleden konden we allemaal zien – of beter gezegd horen – hoe ze tussen de lakens belandden. En blijkbaar kreeg die wilde nacht nog een staartje.

Ziekenhuis

De opnameploeg moest de blondine in allerijl naar het ziekenhuis brengen, vertelt Saartje. “Ze had naar het schijnt enorm veel pijn”, aldus de verleidster. “Ze bloedde hevig en kon de dag erna amper stappen. Achteraf heeft ze me zelf verteld dat het er nogal ruig aan toe was gegaan. Ocharme dat meisje.”

Of we Saartje moeten geloven, blijft nog maar de vraag. Zender Vijf ontkent het gerucht met klem. “De roddel doet al een tijdje de ronde, maar klopt niet volgens de productie van het programma”, reageert woordvoerster Barbara Salomon in Het Nieuwsblad.

Opvallend publiek bij ‘Bart & Gasten’

Gisteren zaten verleiders Manouh en Ken aan tafel bij het VRT-programma ‘Bart & Gasten’, en je mag drie keer raden wie er verdoken zat tussen het publiek: Lize. Het lijkt er dus steeds meer op dat de twee een koppel zijn. Ook enkele oplettende Twittergebruikers, hebben de zwarte schone kunnen spotten. Hoe de confrontatie met haar (ex-)vriend Jeffie afloopt, kunnen we vanavond zien.