Halfzus van Meghan Markle schrijft boek over actrice

Meghan Markle
AFP / A. Cowie

De halfzus van Meghan Markle komt met een openhartig boek over het leven van de actrice en vriendin van de Britse prins Harry. Dat bevestigt Samantha Grant aan de Britse Daily Star.

Samantha Grant heeft dezelfde vader als Markle, maar toch loopt de relatie tussen de twee niet over rozen. De halfzus denkt dan ook dat de ‘Suits’-actrice de inhoud van het boek niet zal appreciëren. “Sommige dingen zal ze niet leuk vinden. Andere zaken zal ze misschien begrijpen als ze meer volwassen is”, vertelt Grant aan de Britse krant.

Vorig jaar kwam Grant ook al fel uit de hoek. Toen beschuldigde ze de vriendin van prins Harry van arrogant en egoïstisch gedrag. “Hollywood heeft haar veranderd. Nu is ze erop uit om een prinses te worden”, zei de halfzus destijds in een interview met The Sun.

Leugens

Of we het boek en de beschuldigingen van Grant moeten geloven, is nog maar de vraag. Haar eigen moeder is ervan overtuigd dat ze geld wil verdienen op de rug van Markle. “Alles wat ze over Meghan zegt, is een leugen.” Nog volgens de ex-man van Grant heeft de vrouw haar halfzus al bijna tien jaar niet meer gesproken.