Studente verdient geld met Tinder

Foto Tinder

De Amerikaanse studente Maggie Archer bedacht een ingenieus plan om geld te verdienen met de datingapplicatie Tinder. Ze kon heel wat mannen belazeren.

De 20-jarige Maggie uit St. Louis, Missouri zit zoals veel jongeren op Tinder. Alleen gebruikt zij de app op een wel heel aparte manier, om geld te verdienen. Op haar Tinderprofiel schreef ze in haar omschrijving dat wie 5 dollar op haar rekening stort, zal zien wat er dan gebeurt. De grijnzende emoji achter de omschrijving suggeert waarover het gaat, of alleszins waar mannen denken dat het om gaat. Dat wekte bij zowat een op de vijf mannen de nieuwsgierigheid op. Zij trapten erin en stortten het bedrag op de rekening van de studente.

Wanneer een van haar matchen vraagt wat hij daarvoor in ruil krijgt, antwoordt ze dat hij het maar moet overschrijven en erachter zal komen.

Twitter/ M. Archer

 

 

 

 

 

 

 

Eens ze het geld heeft ontvangen, maakt ze de match met die persoon ongedaan.

Twitter/ M. Archer

 

 

 

 

 

 

 

Het werkt ook effectief want het cijfer op haar bankrekening steeg. Maggie vertelde aan BuzzFeed dat ze op één week tijd van meer dan twintig matches geld had ontvangen. Aanvankelijk was het eerder bedoeld als grap, maar eens ze merkte dat mannen daadwerkelijk in de val trapten, besloot ze ermee verder te gaan.

Twitter/ M. Archer