Babyboom bij bekende sterren

Babyboom, ook bij Dina Tersago en Wim Hubrechtsen
Belga / J. A. Gekiere

Het lijkt er sterk op dat de ooievaar overuren draait in Hollywood én in België. Deze beroemdheden kwamen dit weekend met heuglijk nieuws naar buiten.

In eigen land is Dina Tersago zwanger van haar tweede kindje. Dat heeft de voormalige Miss België bekendgemaakt in het Antwerpse stripbelevingscentrum Comics Station, zo meldt Het Laatste Nieuws. De tv-presentatrice en haar partner Wim hebben samen al één zoontje: Isak. Hij mag dit jaar twee kaarsjes uitblazen.

Hollywood

En niet alleen vanuit BV-land, maar ook vanuit Hollywood komt er babynieuws overwaaien. Zo is Amanda Seyfried bevallen van een eerste dochtertje. De 31-jarige actrice stapte amper twee weken geleden stiekem in het huwelijksbootje met Thomas Sadoski.

Ook Benedict Cumberbatch is deze maand voor de tweede keer vader geworden van een zoontje. Zijn vrouw Sophie Hunter beviel op 3 maart in een ziekenhuis in Londen, schrijft Mail On Sunday. Het jongetje heeft de naam Hal Auden Cumberbatch gekregen, maar de ‘Sherlock Holmes’-acteur heeft het nieuws nog niet officieel bevestigd.

Tot slot heeft ook Liam Payne van One Direction een gezinsuitbreiding aangekondigd. Samen met zijn vriendin Cheryl Cole heeft hij deze week een jongetje gekregen. Dat maakte de zanger zelf bekend op Instagram. Op de foto is te zien hoe hij zijn zoontje vasthoudt. Volgens het bijschrift heeft de kleine dreumes nog geen naam. “Maar hij heeft nu al onze harten gestolen”, schrijft de kersverse vader.

A post shared by Liam Payne (@liampayne) on